Технічна допомога

Вознесенські підприємці зібрали гроші та закупили запчастини і матеріали необхідні для технічного забезпечення військової частини, в яку напередодні було доставлено продукти харчування. На суму більш ніж десять тисяч гривень було закуплено паливні фільтри, ремонтні комплекти, хомути, лампочки, реле, паливні шланги, електричні дроти, інші деталі а також моторне мастило та гальмівна рідина. В наслідок того, що техніка довго стояла на зберіганні, виникла необхідність заміни деяких деталей або профілактики вузлів.

У суботу, 15 березня, вознесенські технічні спеціалісти створили ремонтну бригаду для надання технічної допомоги військовій частини, що дислокується на полігоні у миколаївській області. У бригаду увійшли шістнадцять спеціалістів, а саме механіки, електрики, мідники, мотористи та слюсарі. Активісти ГО «Громадський Актив Вознесенщини» також прийняли участь в організації та виконанні цього заходу.IMG_1795

Бригада добровольців почала працювати з 9.00 та за роботою не помітила як пройшов весь день. На техніку військових встановили привезені запчастини і виконали необхідне регулювання вузлів та механізмів. На деяких вантажівках, навіть, витягали двигун, лагодили його, а потім встановлювали на місце.

Військові щиро подякували за відремонтовану техніку та зазначили, що такі заходи гарно піднімають бойовий дух та покращують настрій солдатів і офіцерів. На відремонтованій та полагодженій техніці вони направились на нове місце дислокації.

IMG_1790IMG_1831IMG_1842IMG_1867IMG_1847IMG_1851

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *