Підтримка військових

 

IMG_0704ГО «Громадський Актив Вознесенська» (ГО «ГАВ») ініціював акцію на підтримку військових, що знаходяться на полігоні у миколаївській області. Разом з підприємцями вознесенського ринку було зібрано допомогу у вигляді харчових продуктів, а саме – консерви, макаронні вироби, картопля, сало, олія, печиво та солодощі. 13 березня колона з трьох автомобілів з державним прапором на чолі вирушила від ринку щоб доставити зібрані харчи.

З метою збереження безпеки та військової таємниці на територію полігона автомобілі не впустили. Але від допомоги не відмовились та підігнали військовий камаз, щоб перевантажити всі зібрані припаси. Військові щиро віддячили вознесенцям та зазначили, що  такі надійні тили покращують бойовий дух армії.

Крім цього, військовим було запропоновано технічну дорогу. Було складено перелік необхідних запасних частин та матеріалів для покращання технічного стану військової техніки. Це паливні фільтри, ремонтні комплекти, хомути, лампочки, реле, паливні шланги, електричні дроти та інші деталі. На даний час залучаються кошти від небайдужих для виконання закупівлі запчастин по цьому списку.

P.S. Імена, звання та місце розташування об’єкту військові запропонували не висвітлювати, з метою збереження таємниці.

IMG_0691IMG_0700    Перегружались в полеРядом с трассойIMG_0711

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *