Автопробіг

  У неділю, 16 березня, у Вознесенську стартував автопробіг на підтримку єдності та територіальної цілісності України. Ініціаторами та організаторами цієї події виступила ГО «Громадський контроль». Багато небайдужих вознесенців прибули, щоб підтримати ідею цілісності країни. Активісти ГО «Громадський Актив Вознесенщини» (ГО ГАВ), також приєднались до цієї акції.

Близько дванадцятої години біля магазину «Любимый», зібрались усі бажаючи підтримати цю акцію. Багато хто з водіїв прикрасили свої автомобілі державними прапорами, синьо-жовтими повітряними кульками та плакатами.

 

 

Для виконання умов безпеки руху колони вознесенців з галом «Крим – це Україна» були залучені співробітники ДАІ, які організували безперешкодний виїзд за межі міста та супроводжували учасників автопробігу.

Близько сорока автомобілів колоною  рушили у Білоусовку, де було проведено нетривалий мітинг проти окупації РФ українських земель. Потім учасники автопробігу проїхали через місто та побували у Олександровці, на Бузьких і в Мартинівці. Загальна довжина пробігу сягнула близько 150-ти км. Мешканці міста та району позитивно сприймали цю подію та підтримували гасла «Крим – це Україна» та «Путін – геть із України».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *