Знову допомагаємо військовим

Вже не вперше добровольці з Вознесенська надають технічну допомогу українським військовим. Активну участь у організації та втіленні цих заходів беруть небайдужі громадяни та одна з громадських організацій, а саме ГО «ГАВ».

З метою покращення технічного стану миколаївської аеромобільної бригади, 21-го березня, група технічних спеціалістів з громади міста в кількості чотирнадцять осіб прибули у розташування військової частини. За гроші зібрані громадою були закуплені запчастини для автомобілів ГАЗ 66, Урал, КАМАЗ. Після розконсервації заміни потребували прокладки, розташовані в різних технічних вузлах, шланги паливної системи, деякі деталі електрообладнання. Деякі автомобілі потребували більш ретельного ремонту. На них перебирали двигуни, замінювали помпи та лагодили системи гальмування.

Командування військової частини не чекали такої професійної технічної допомоги. За день роботи було відремонтовано та приведено до відповідного технічного стану десять вантажних автомобілів. Військові щиро подякували вознесенцям за надану допомогу та зазначили, що з такою підтримкою громади можна протистояти будь якому зовнішньому агресору.

Самоорганізація громади кожного несеного пункту з метою надання допомоги Збройним Силам України, дає можливість підвищити не тільки технічний стан армії, а й бойовий дух військових.

 

Громадський активіст Шпичка Георгій

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *