НЕ ПРОДАЖНЕ СУСПІЛЬСТВО

У наш час зростання чисельності населення планети і безмірного споживчого устрою суспільства відбувається значне скорочення природних ресурсів. Майже всім відомо те, що людство має розвіданих запасів нафти на 30 років, вугілля – на 110, газу – на 150 років. Але варто усвідомити про те, що родюча земля як природне багатство теж має свій обмежений простір і природний ресурс родючості, якого при ринковому, виснажливому використанні, зостається всього на 200 років, пораховано без приросту населення планети. А тому боротьба в світі за переділ землі завжди була, є й буде.

Сучасна колонізація земель відбувається не шляхом війн і перетворення аборигенів на рабів, а через підкуп міжнародним кримінальним капіталом продажних політиків і урядовців «слабких» країн, які, зі свого боку, видають під його вимоги закони про приватизацію і продаж державних і громадських земель сільськогосподарського призначення, відчужують селян і державу від землі і виставляють її на розпродаж. А Росія відчуваючи поразку перед Заходом в неоколонізації України взялась за зброю як останній механізм її проведення. Ми українці не продамо ні Заходу ні Сходу свої землі, бо вони наші, а не наших продажних політиканів!

У такий спосіб неоколоніалісти заволоділи родючими землями Мексики, Бразилії та інших країн, перетворили сільське господарство на сировинний придаток Європи та США. Населення цих країн доведене до межі голоду. Селяни, втративши землю як засіб існування, бездомні і безробітні, опинилися в міських злиднях. Протести і збройні виступи селян подаються світу як тероризм і придушуються. Ця ж доля чекає й українців. Не згодні? Читайте далі! Землю України природа наділила унікальним багатством: на ній розміщено 24,5% світових запасів чорноземів. Тому намірів привласнити нашу землю не приховують ні Євросоюз, ні НАТО. І досі ще не згодні!?  Так Росія її вже воєнними діями почала колонізувати. І не випадково однією з головних умов вступу України до їхніх спільнот вони називають продаж земель сільськогосподарського призначення. Почали вже сумніватись! Однак це ще не все, українські урядовці у будь-який сприятливий для них час готові відмінити мораторій на продаж, заставу і дарування земель сільськогосподарського призначення. Якщо ще досі цього не зробили.

Українське суспільство не продажне, як наші обранці й не піде на такі поступки вступу до будь-якого Союзу з розпродажам земельних ресурсів. Вихід є, і він досить простий, щоб його не зрозуміти – це відстоювання прав людей приймати управлінські рішення, не перекладаючи ці права на чинуш! І це з технічної сторони можливо, інформаційні технології будуть цьому слугувати. Пам’ятайте за цим майбутнє!!! Активісти громадської організації «ГАВ» (Громадський актив Вознесенщини)  розробляють програму дій, метою якої є, відстоювання прав людей безпосередньо приймати участь в управлінні суспільством, шляхом розробки, подання та прийняття будь-яких управлінських проектів рішень, постанов, законів для задоволення та захисту законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, сільськогосподарських та інших інтересів особистості та суспільства.         

Контакти: сайт Організації http://gav.org.ua адрес – позаду будинку агроуправління на другому поверсі магазину Pixel, мобільний 380955381734 – Володимир       

Землевласник, активіст Організації «ГАВ» – Чорноморець Володимир

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *