Вознесенці підтримали добровольців

У вівторок, 11 березня, біля вознесенського військового комісаріату відбувалися урочисті заходи на підтримку добровольців, що прийняли рішення про участь у навчальних зборах. Усі бажаючи підтримати рішення вознесенських добровольців почали збиратися ще задовго до офіційного початку заходу. Українські пісні лунали з динаміків, деякі люди тримали державні прапори, що надавало цій події патріотичну атмосферу.  Подвір’я військового комісаріату та прилеглої території поступово заповнювалось людьми, що прийшли підтримати бойовий дух, побажати хлопця удачі, та благополучного повернення додому справжніми воїнами з отриманими знаннями та набутими навичками.

На момент початку заходу вознесенці заповнили більшу частину подвір’я та вишикувались вздовж вулиці Кірова навпроти військового комісаріату. Зібралось близько тисячі людей щоб провести цих мужніх патріотів.

Вознесенський військовий комісар  Майор Михайлішин О. І. виступаючи з промовою повідомив, що в рамках програми бойової підготовки заплановано проведення і практичне виконання учбових стрільб зі стрілецької зброї та стрибки з парашутом. Навчальні збори будуть проходити на базі миколаївської аеромобільної бригади протягом десяти днів (11-20 березня) Кожен військовозабов’язаний під час проведення навчальних зборів буде забезпечений продовольчим, речовим, комунальним та лазнево-пральним обслуговуванням.

Від міськради виступила секретар виконкому Торжинська Л. М. та побажала благополучного проходження зборів та повернення додому.

Також виступав отець Михаїл, який нагадав крилатий фразу «Хто до нас йде з мечем, той від меча й гине» та зауважив, що ми йдемо зі щитом, яким є наша гідність.

Учасники урочистого заходу провели добровольців у кількості сімдесят осіб у автобуси вигукуючи «Слава Україні – героям слава». Місцеві байкери погарчали двигунами своїх мотоциклів, проводжаючи автобуси з нашими патріотами.

Дивлячись на кількість вознесенців, що зібралась за такий короткий термін, щоб провести цих хлопців для проходження навчальних зборів, стає однозначно зрозуміло, що громада нашого міста категорично проти будь якого втручання війсь РФ на нашій території.

Шпичка Георгій

Один комментарий к “Вознесенці підтримали добровольців”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *