З НАРОДОМ ВОНИ НЕ ПОДІЛЯТЬСЯ, АЛЕ ДОВЕДЕТЬСЯ

Сьогоднішня виборча демократія це не влада народу, як вони хочуть нам сказати, це влада олігархів й брехунів. Бо в такій формі правління ми делегуємо, тобто віддаємо свої управлінські повноваження в руки нашим обранцям.
Кому як не мені, розповісти про мого брата кандидата в народні депутати України по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 131 Чорноморця Івана Івановича. Але спочатку розповім про себе та моїх рідних.
Я, Чорноморець Володимир, звичайний громадянин України, в 2012 році закінчив КНУ ім.. Т. Г. Шевченка, мешканець села Воронівка. Був на Євромайдані, відстоював ідею Безпосередньої Демократії — НАУЧНОКРАТІЇ, яку тоді мене не підтримала жодна політична сила, бо будь яка політична партія прагне владної монополії. Хоча зі сцени коли я виступав, народ підтримав цю ідею! Нажаль там, на майдані, народ не мав влади!
З липня місяця захищаю батьківщину в цій безглуздій ВІЙНІ між братськими народами. До армії вступив тому що не хотів й не хочу, щоб до нашого краю докотилась ця війна, ці жахіття поранень й смертей, РОЗРУХИ, про що розповідали мені брат Василь та батько Іван, що на той час вже встигли на власній шкурі переконатись в тому, що це справжня війна, хоча не визнана владою. З вторгненням сепаратистів я не розумів їх, після виконання свого першого бойового завдання, більше не осуджую руських солдат рядового складу, які воюють проти українців. Я осуджую посадовців, що допустили війну. Це Януковича і його поплічників, Порошенка, Путіна і всю світову політичну еліту, особливо війська НАТО, бо побувавши на фронті я впевнено скажу, що Українська армія не справляється! Ця війна виходить вигідна усім політикам, але тільки не звичайному населенню Сходу України. В першу чергу ВІЙНА вигідна тим хто лишився при владі після репресій Євромайдану та олігархам й тим політикам які тільки налаштовані стати до влади, бо як тільки ВІЙНА закінчиться наступить нова хвиля вигнання чинуш і ця хвиля прокотиться від президента до голови сільської ради. І навіть може перекинутись на інші країни.
Ця застаріла система правління в якій не виконання приказу чи закону розцінюється як зрада чи злочин себе вже вичерпала. І це стосується не тільки російської влади чи армії, а й усіх інших в тому числі й української.
Якщо колись буду в політиці, то буду розробляти та голосувати за прийняття тих професійно-політичних рішень в яких я компетентний й на тому рівні на якому мій досвід буде розвивати мене й приносити користь суспільству. Чого й усім бажаю, навіть братові Івану, якого підтримую, на цих депутатських виборах, підтримую, бо він взяв на озброєння саме цю ідею. Чорноморець Іван молодий селянин з вищою юридичною освітою, має дружину й сина. Він не хоче щоб його син в школі навчився курити, пити й колотись, бо знає, що кожна п’ята людина вмирає від сигарет, кожна восьма від алкоголю і тільки одна людина з 30 гине від наркотиків, які заборонені, але розповсюджуються олігархами з допомогою влади. Ідею НАУЧНОКРАТІЇ, яку як юрист за фахом, Іван розцінює як найкращу форму правління суспільством.
Радикальна партія Ляшка перша і єдина партія, яка не проти підтримати Чорноморця Івана як кандидата в народні депутати з моїми ідеями радикальної зміни форми правління суспільства.
І якщо вони використають ідею НАУЧНОКРАТІЇ лише для того щоб підняти свої політичні рейтинги й отримати владу, а не дійсно для її реалізації, то все одно присвятивши себе цієї ідеї я Чорноморець Володимир буду все робити щоб втілити її в життя.
Ви спитаєте «Що таке БЕЗПОСЕРЕДНЯ ДЕМОКРАТІЯ ЧИ НАУЧНОКРАТІЯ?» Я вам скажу! Це форма самоуправління суспільства в якій кожна людина відповідно до свого територіального та професійного ступеня компетентності бере учать в розробці та прийнятті професійних та управлінських рішень й з їх прийняттям обирає відповідального виконавця рішення. Технічно реалізувати це вже давно можливо з допомогою комп’ютерних та мережевих технологій, але без боротьби нам цього ніхто не дасть!
Іван впевнений в тому, що будуть заможно жити саме ті люди, які будуть приймати управлінські рішення, як це є в старій сьогоднішній виборчій системі правління. А тому чим більше людей в новій БЕЗПОСЕРЕДНІЙ системі управління буде не просто критикувати, а й долучатись до розробки та виконання рішень, тим більше людей стане заможних. Адже ніхто не схоче робити собі в ущерб. З новою системою управління країна стане не просто заможною, а й найпередовішою країною світу, говорить кандидат.
Ви скажете «А ніде у світі такого не має, вони з народом владою не поділяться, ніхто не допустить, розстріляють?»
Звичайно, не поділяться!!! Тому потрібно в них забрати цей небезпечний пульт керування, поки ще не пізно. Пригадайте причина усіх попередніх війн й масових смертей була саме в управлінських хворих головах. І якщо так буде продовжуватись то остання Світова війна не загарами, бо Росія готується використовувати на Сході України боєголовки з Урановим збагаченням, про це зі мною поділився один афганець, який був на допиті руського полоненого.
Якщо від усіх людей буде залежати майбутнє людства то ніякої Третьої й останньої Світової війни не буде. Буде благополуччя, процвітання й розвиток для кожної не ледачої людини чи країни, зазначає Іван…
Об’єднуйтесь навколо ідеї Безпосередньої демократії, подумайте за своє майбутнє!

Для обговорення реалізації НАУЧНОКРАТІЇ пропоную провести семінар, але вже після остаточного мого повернення з ВІЙНИ після ПЕРЕМИРЯ та демобілізації!
Автор статті Чорноморець Володимир
контакти +38 096 853 13 94
також можете знайти мене у Фейсбуці та вконтакті де є більше інформації про НАУЧНОКРАТІЮ.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *